Recept
« Terug naar recepten
Lofbloem gevuld met een kaassalade met een dressin
PT20M
Lofbloem gevuld met een kaassalade met een dressin
Een heerlijk lofbloem gevuld met een kaassalade met een dressin recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Koken in lemmer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lofbloem gevuld met een kaassalade met een dressin te bereiden
Verwijder het buitenste blad van de lofstruikjes en gebruik de mooie binnenste blaadjes. Meng de kaas, op wat blokjes na voor garnering, met appel, ham en augurk.
Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de salade. Z
Zet de witlofblaadjes rechtop in het glaasje, verdeel hierover de kaassalade en garneer met de vruchten, de basilicumblaadjes en de kaasblokjes.
Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de salade. Z
Zet de witlofblaadjes rechtop in het glaasje, verdeel hierover de kaassalade en garneer met de vruchten, de basilicumblaadjes en de kaasblokjes.