Recept
« Terug naar recepten
Luxe viswrap gevuld met gerookte zalm en Hollandse
PT30M
Luxe viswrap gevuld met gerookte zalm en Hollandse
Een heerlijk luxe viswrap gevuld met gerookte zalm en hollandse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Luxe viswrap gevuld met gerookte zalm en Hollandse te bereiden
Verwarm een heteluchtoven voor op 120 graden Celsius. Hak de dille fijn en meng het dan met de crème fraîche en de hüttenkäse. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Leg de wraps 10 seconden in de oven. Besmeer de wrap ruim met het kaas-dille mengsel. Let er op dat er niet teveel op de rand van de wrap komt. Verdeel de garnalen, zalm en de ijsbergsla en druk het een beetje aan. Rol nu voorzichtig de wrap op en zorg ervoor dat de vis en de sla niet uit de wrap vallen. Druk tijdens het inrollen de wrap zachtjes aan zodat er een stevige rol ontstaat. Snijd de wrap schuin door. Serveer het op een bedje van sla.