Ik neem een ronde vuurvaste schaal (quichevorm) en snijd punten en garneer op het bord met een streepje tomatenketchup op de punt en een klein mespuntje sambal aan de zijkant.
Onze kinderen leukten het op met augurkjes en de andere deed er olijfjes bij....
Recept
« Terug naar recepten
Macaroni (voor een luie dag)
PT40M
Macaroni (voor een luie dag)
Een heerlijk macaroni (voor een luie dag) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn recepten-mapje.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni (voor een luie dag) te bereiden
Kook de macaroni halfgaar. Giet af.
Meng intussen in een pan de ham met de kaas en de eieren (als bindmiddel).
Doe de een deel van de melk erbij en roer tot een papje.
Voeg de macaroni toe en naar smaak zout, peper en nootmuskaat.
Schep over in een vuurvaste schaal, giet het restant melk erover.
Bestrooi met paneermeel en leg er vlokjes boter op en laat een half uur garen in de oven op 180*. Dit gerecht is zowel warm als koud te eten.
Meng intussen in een pan de ham met de kaas en de eieren (als bindmiddel).
Doe de een deel van de melk erbij en roer tot een papje.
Voeg de macaroni toe en naar smaak zout, peper en nootmuskaat.
Schep over in een vuurvaste schaal, giet het restant melk erover.
Bestrooi met paneermeel en leg er vlokjes boter op en laat een half uur garen in de oven op 180*. Dit gerecht is zowel warm als koud te eten.