Recept
« Terug naar recepten
Macaronisalade
PT60M
Macaronisalade
Een heerlijk macaronisalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaronisalade te bereiden
-± Een halve pot mayonaise in een schaal doen.
-Peper, zout, peterselie, 5 eetlepels van het vocht van de augurken en 5 eetlepels van het vocht van de zilveruitjes erdoor mengen.
-De lauwe macaroni en alle overige ingrediënten in een schaal doen en goed mengen.
-De dressing erover schenken en nog eens goed mengen.
-In de koelkast zetten en alles goed laten intrekken, af en toe doorroeren.
-Peper, zout, peterselie, 5 eetlepels van het vocht van de augurken en 5 eetlepels van het vocht van de zilveruitjes erdoor mengen.
-De lauwe macaroni en alle overige ingrediënten in een schaal doen en goed mengen.
-De dressing erover schenken en nog eens goed mengen.
-In de koelkast zetten en alles goed laten intrekken, af en toe doorroeren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Met de hoeveelheid van alle ingrediënten kun je natuurlijk variëren, net wat je lekker vindt