Variatie:
Neem voor een tonijn- of zalmsandwich, John West vispate tonijn of zalm.
Recept
« Terug naar recepten
Makreelsandwich met ei
PT10M
Makreelsandwich met ei
Makreelsandwich met ei
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
630 kCal energie
33 Gram eiwit
40 Gram vet
35 Gram koolhydraten
33 Gram eiwit
40 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
John West Vis op zijn Best
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreelsandwich met ei te bereiden
- Smeer op 1 snee meergranenbrood een dikke laag makreelpate.
- Leg de plakjes ei en augurk erop.
- Bestrooi met dille, zout en peper naar smaak.
- Dek af met de tweede snee brood.
- Verpak in vetvrij papier of vershoudfolie.
- Bewaar de verpakte sandwich tot vertrek in de koelkast.
- Neem een mes mee.
- Snijd de tomaat in plakjes en leg ze tussen het brood.