*Vlees,gevogelte,wild schoonmaken,eventueel spoelen en daarna goed droogdeppen.De te marineren stukken in zodanige porties verdelen dat er mee gewerkt kan worden.
Dwz.te grote stukken vlees vermijden,haas en konijn in
stukken verdelen,evenals groot gevogelte.
*Marineren altijd in de koelte of koeling in het donker (deksel
er op)
Recept
« Terug naar recepten
Marinade II (Marinade,voor alles en nog wat)
PT20M
Marinade II (Marinade,voor alles en nog wat)
Een heerlijk marinade ii (marinade,voor alles en nog wat) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 - 16 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Marinade II (Marinade,voor alles en nog wat) te bereiden
A)-*Wijn,port,cider,azijn en olie bij elkaar voegen en tegen de kook aan brengen.
*Af laten koelen met de rest van de ingredienten in de vloeistof
*Voor gebruik gereed als de marinade koel is geworden
B)-De vloeistoffen van de marinade NIET eerste verwarmen,
maar de andere ingredienten er direct in koude toestand bij doen.
*Af laten koelen met de rest van de ingredienten in de vloeistof
*Voor gebruik gereed als de marinade koel is geworden
B)-De vloeistoffen van de marinade NIET eerste verwarmen,
maar de andere ingredienten er direct in koude toestand bij doen.