Recept
« Terug naar recepten
Maultaschen met een vegetarisch sausje
PT20M
Maultaschen met een vegetarisch sausje
Een heerlijk maultaschen met een vegetarisch sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maultaschen met een vegetarisch sausje te bereiden
Pasta beetgaar koken +/- 20 min.
Champignons in schijven snijden.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof deze beetgaar aan en kruid naar smaak af, voeg room en de helft van de kaas toe laat indikken.
Serveer alles op bord en verdeel de andere helft van de kaas over het gerecht evenzeer de tomaatjes.
Zet onder de grill voor een goudbruin korstje.
Werk af met verse basilicum.
Champignons in schijven snijden.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof deze beetgaar aan en kruid naar smaak af, voeg room en de helft van de kaas toe laat indikken.
Serveer alles op bord en verdeel de andere helft van de kaas over het gerecht evenzeer de tomaatjes.
Zet onder de grill voor een goudbruin korstje.
Werk af met verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.