Recept
« Terug naar recepten
Mechelse asperges met waterkerssalade
PT15M
Mechelse asperges met waterkerssalade
Een heerlijk mechelse asperges met waterkerssalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mechelse asperges met waterkerssalade te bereiden
Schil de asperges en snij ze schuin in 7 stukken.
Was de waterkers en droog goed.
Maak de saus door de Hervekaas te laten smelten in Solo Delifine. Kruid met peper en zout en laat inkoken tot een mooi geheel.
Bak de asperges gedurende 5 minuten in een pan met Solo Vloeibaar Light en blijf voortdurend roeren. De asperges moeten knapperig blijven.
Kruid de waterkers met olijfolie, ciderazijn, zout en peper.
Leg de asperges op een bord, schik er de waterkerssalade op en overgiet met de Hervesaus.
Was de waterkers en droog goed.
Maak de saus door de Hervekaas te laten smelten in Solo Delifine. Kruid met peper en zout en laat inkoken tot een mooi geheel.
Bak de asperges gedurende 5 minuten in een pan met Solo Vloeibaar Light en blijf voortdurend roeren. De asperges moeten knapperig blijven.
Kruid de waterkers met olijfolie, ciderazijn, zout en peper.
Leg de asperges op een bord, schik er de waterkerssalade op en overgiet met de Hervesaus.