Recept
« Terug naar recepten
Mediterrane pasta
PT25M
Mediterrane pasta
Een heerlijk mediterrane pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Colruyt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterrane pasta te bereiden
Snij de rumpsteak in reepjes van ± 1 cm breed.
Snij de artisjokharten in 2.
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
Rasp de pecorinokaas.
Snipper de knoflook.
Snij de ui doormidden en snij de twee helften in dunne reepjes.
Kook de tagliatelle gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Verhit de olijfolie in de pan en bak de reepjes rumpsteak in 2 min. goudbruin. Haal ze uit de pan en hou warm.
Fruit de knoflook en de ui glazig in het braadvocht van het vlees. Voeg de tomaten en de artisjokken toe. Kruid met oregano, basilicum, peper en zout. Laat 5 à 6 min. garen.
Voeg de vleesreepjes toe aan de saus en warm alles op.
Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de pecorinokaas.
Snij de artisjokharten in 2.
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
Rasp de pecorinokaas.
Snipper de knoflook.
Snij de ui doormidden en snij de twee helften in dunne reepjes.
Kook de tagliatelle gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Verhit de olijfolie in de pan en bak de reepjes rumpsteak in 2 min. goudbruin. Haal ze uit de pan en hou warm.
Fruit de knoflook en de ui glazig in het braadvocht van het vlees. Voeg de tomaten en de artisjokken toe. Kruid met oregano, basilicum, peper en zout. Laat 5 à 6 min. garen.
Voeg de vleesreepjes toe aan de saus en warm alles op.
Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de pecorinokaas.