Recept
« Terug naar recepten
Melk-ei-brood
PT20M
Melk-ei-brood
Een heerlijk melk-ei-brood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Nele Cokelaere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Melk-ei-brood te bereiden
Klop de eieren los en vul aan met melk tot 410 ml, doe dit in de broodbakmachine, gevolgd door alle andere ingrediënten in volgorde van de lijst. Een kuiltje maken in de bloem voor de gist.
De machine op programma zoet instellen gewicht 1250 gram en korst midden.
De machine op programma zoet instellen gewicht 1250 gram en korst midden.
Nele zegt: