KookJij

Melk-ei-brood

Een heerlijk melk-ei-brood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Melk-ei-brood te bereiden

Klop de eieren los en vul aan met melk tot 410 ml, doe dit in de broodbakmachine, gevolgd door alle andere ingrediënten in volgorde van de lijst. Een kuiltje maken in de bloem voor de gist.
De machine op programma zoet instellen gewicht 1250 gram en korst midden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Nele

Nele zegt:
Gewoon meer boter dan. Smakelijk!
Dorry

Dorry zegt:
Hallo Nele,
Wat kan ik ipv kokosnootolie gebruiken?