Recept
« Terug naar recepten
Merquezworstjes met gegrilde rode biet
PT60M
Merquezworstjes met gegrilde rode biet
Een heerlijk merquezworstjes met gegrilde rode biet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Merquezworstjes met gegrilde rode biet te bereiden
Schil de rode bieten en snijd ze in kleine parten van 3 cm. Merquezworstjes in drieën. Schil de knoflook en hak de tenen grof. Pel de uien en snijd ze doormidden en de uihelften elk in 4 parten. Schil de citroen. Was de aardappels grondig onder de kraan en snijd ze met de schil in even grote parten als de bieten. Rits de blaadjes tijm van de takjes en meng alle ingrediënten met de olie, peper en zout in een grote kom. Spreid alles uit op een bakplaat en rooster de aardappels, bieten en worst in 40 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met partjes citroen en veel gehakte platte peterselie.
schwarzkopf zegt: