Recept
« Terug naar recepten
Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen
PT20M
Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen
Een heerlijk met hollandse garnalen gevulde paddenstoelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen te bereiden
Borstel de champignons schoon. Verwijder de steeltjes, hak ze fijn en schep de stukjes in de champignonhoedjes. Champignons gedurende drie minuten opwarmen in magnetron.
In pannetje champignonvocht, room en kaas opwarmen. Drie minuten laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
Champignons vullen met garnalen. Saus erover lepelen en versieren met takje peterselie.
Serveren op amuselepels op een bordje met papieren kant.
Garneren met takje peterselie.
In pannetje champignonvocht, room en kaas opwarmen. Drie minuten laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
Champignons vullen met garnalen. Saus erover lepelen en versieren met takje peterselie.
Serveren op amuselepels op een bordje met papieren kant.
Garneren met takje peterselie.
Anna zegt:
Succes!;)