Recept
« Terug naar recepten
Milde groentecurry
PT22M
Milde groentecurry
Een heerlijk milde groentecurry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
22 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Milde groentecurry te bereiden
Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Maak de groenten schoon en snijd de ui in ringen, de aardappelen in blokjes, de paprika in reepjes en de kousenband in stukjes. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui op laag vuur. Voeg de tofu toe en roerbak gedurende 2 minuten op hoog vuur. Voeg de rest van de groenten toe en bak nog 2 minuten. Giet de gele curry bij de groenten, zet het vuur laag en laat de groenten in 5 minuten gaar worden. Voeg naar smaak zout en peper toe. Strooi de geraspte kokos over de groenten curry.