Recept
« Terug naar recepten
Mini-krieltjes met warmgerookte zalm en ricotta-yoghurtspread
PT15M
Mini-krieltjes met warmgerookte zalm en ricotta-yoghurtspread
Mini-krieltjes met warmgerookte zalm en ricotta-yoghurtspread, glutenvrij
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
575 kCal energie
28 Gram eiwit
27 Gram vet
52 Gram koolhydraten
28 Gram eiwit
27 Gram vet
52 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
AH receptkaart week 2528 20121
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini-krieltjes met warmgerookte zalm en ricotta-yoghurtspread te bereiden
- 3 Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil van de helft en pers die uit. Snijd de rest in plakjes. Meng de ricotta met de yoghurt, 1 el citroensap (per 4 personen) en het -rasp. Breng op smaak met peper. 4 Verdeel de ricotta-yoghurtspread over de borden en verdeel de krieltjes en groente erover. Verdeel de zalm in stukken erover en garneer met een plakje citroen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.