Recept
« Terug naar recepten
Mini-muffins met pasta
PT30M
Mini-muffins met pasta
Een heerlijk mini-muffins met pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cuisine_monique
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini-muffins met pasta te bereiden
Verwarm de oven op 225 graden. Meng het gehakt met het paneermeel, de eidooier en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Schep de pesto met ham en 1 el. pijnboompitten door elkaar. Verdeel 3/4 van het gehakt over de holtes van de muffinvorm. Maak een kuiltje in het midden van elke gehaktmuffin, en verdeel het pestomengsel erover. Dek ze af met de rest van het gehakt. Druk de randen goed aan. Bestrooi de muffins met de kaas en druk de rest van de pijnboompitten erin. Bak ze in de oven in ca. 15 minuten bruin en gaar. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water gaar. Verhit de olijfolie en roerbak de courgette ca. 3 minuten. Schep de spagheroni-saus erdoor en warm alles goed door. Giet de pasta af en meng er de tomatensaus door. Garneer met de basilicum en serveer met de gehaktmuffins.