Recept
« Terug naar recepten
Minipasteitjes gevuld met garnalen op z'n provencaals
PT30M
Minipasteitjes gevuld met garnalen op z'n provencaals
Een heerlijk minipasteitjes gevuld met garnalen op z'n provencaals recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
spar
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minipasteitjes gevuld met garnalen op z'n provencaals te bereiden
Haal de minipasteitjes uit de verpakking en verwijder voorzichtig het middelste kapje. Zet ze op een bakplaat. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit een koekenpan, giet hier de olijfolie in en bak de sjalot met de knoflook heel even aan. Voeg dan de overige in kleine blokjes gesneden groenten en champignons eraan toe en laat ze even meebakken. Het geheel afblussen met de cognac en de peterselie erbij strooien. Op het laatst de garnalen eraan toevoegen en 2 minuten mee laten bakken. Op smaak brengen met vers gemalen peper en zout. De psteibakjes met een lepeltje vullen en vervolgens 5 minuten in de oven verwarmen. Op kleine bordjes of een serveerschaal plaatsen en zo warm mogelijk serveren.
bobbeltje zegt: