Recept
« Terug naar recepten
Mosselspiesjes met pikante salsa
PT25M
Mosselspiesjes met pikante salsa
Een heerlijk mosselspiesjes met pikante salsa recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselspiesjes met pikante salsa te bereiden
Dep de mosselen droog met keukenpapier.Meng op een bord de bloem met de basilicum,zout en peper naar smaak.Wentel de mosselen erdoor,rijg ze aan een prikker (hout of metaal) en leg de spiesjes naast elkaar op een bord.Kruis de vleestomaten in.Leg ze enkele min.in heet water,pel ze en snijd ze in kleine blokjes.Snijd de rode peper zonder zaadjes in smalle ringetjes.Meng de tomaat,rode peper,zout,olijfolie,peterselie en kappertjes tot een salsa.Verhit de olijfolie in en koekepan en bak de mosselspiesjes rondom bruin.
Joke zegt: