Recept
« Terug naar recepten
Mosterdpuree op zoek naar......
PT40M
Mosterdpuree op zoek naar......
Een heerlijk mosterdpuree op zoek naar...... recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosterdpuree op zoek naar...... te bereiden
Aardappels koken (of stomen) tot ze gaar zijn. Wortel in dunne plakjes schaven en samen met de snijbonen in water koken (ik voeg hier een klontje boter aan toe. Vraag me niet waarom want ik heb geen idee en kan er geen goede reden voor aangeven! Ik zal het vast ergens gehoord of gelezen hebben). De kabeljauw in een ingevette ovenschaal leggen. Een beetje boter, limoensap en peper erover strooien (eventueel een beetje zout). In een 175°C voorverwarmde conventionele oven zetten voor 20 minuten. De gamba’s goed schoonmaken (geen darmkanaaltjes laten zitten) en in wat boter op laag vuur stoven. Als de garnalen verkleuren de gehakte knoflook toevoegen en nog even laten pruttelen.
De melk verwarmen en de mosterd er aan toevoegen. Even stevig doorroeren zodat er geen klontjes ontstaan. Gare aardappels door een pureetang knijpen en vermengen met de mosterdmelk.
Bij het serveren over de groenten een beetje Aromat strooien.
De melk verwarmen en de mosterd er aan toevoegen. Even stevig doorroeren zodat er geen klontjes ontstaan. Gare aardappels door een pureetang knijpen en vermengen met de mosterdmelk.
Bij het serveren over de groenten een beetje Aromat strooien.
martha zegt:
gr Martha.