Recept
« Terug naar recepten
Mousse van gerookte paling
PT30M
Mousse van gerookte paling
Een heerlijk mousse van gerookte paling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ed en kees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mousse van gerookte paling te bereiden
Verwarm de visfond en los de geweekte gelatine op. Laat dit lobbig worden en schep er de gepureerde paling, de lobbig geklopte slagroom en de gehakte peterselie door.
Maak het geheel op smaak met peper en zout en laat het verder opstijven.
Spuit de mousse in borrelglaasjes (of op amuselepels) en garneer met enkele zalmeitjes.
Maak het geheel op smaak met peper en zout en laat het verder opstijven.
Spuit de mousse in borrelglaasjes (of op amuselepels) en garneer met enkele zalmeitjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
nel zegt:
1 dl geklopte (slagroom
2 blaadjes galatine
200 gram paling
1 theelepeltje citroensap
peper, zout(wat peterselie?)geen visfond
nel zegt:
Ga het misschien uit proberen.
Tania zegt: