Recept
« Terug naar recepten
Mozzarella gevuld met ratatouille en (zie opm)
PT45M
Mozzarella gevuld met ratatouille en (zie opm)
Een heerlijk mozzarella gevuld met ratatouille en (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mozzarella gevuld met ratatouille en (zie opm) te bereiden
Verhit de olie in een koekenpan en bak de plakken aubergine en courgette tot ze zacht zijn
Voeg knoflook en tijm toe en bak ze 1 min mee.
Breng alles op smaak met wat zout en peper en laat het afkoelen.
Snijd elk mozzarellabolletje horizontaal in 4 gelijke plakken en bestrooi die licht met wat zout en peper.
Bedek 6 plakjes mozzarella met een plakje aubergine, courgette en tomaat en dek ze elk af met een plakje mozzarella; u heeft nu 6 gevulde mozzarella sandwiches.
Wikkel elke sandwich in 2 plakken rauwe ham, zodat de vulling goed is opgesloten, en zet de kaaspakketjes tenminste 30 min. in de koelkast.
Verhit de boter in een grote koekenpan, leg er de kaaspakketjes in en bak ze in 2-3 min. per kant goudbruin.
Verdeel ze over de borden.
Roer de ingredienten voor de dressing door elkaar en breng die op smaak met wat zout en peper.
Schep de dressing over de kaaspakketjes en serveer ze onmiddellijk
Voeg knoflook en tijm toe en bak ze 1 min mee.
Breng alles op smaak met wat zout en peper en laat het afkoelen.
Snijd elk mozzarellabolletje horizontaal in 4 gelijke plakken en bestrooi die licht met wat zout en peper.
Bedek 6 plakjes mozzarella met een plakje aubergine, courgette en tomaat en dek ze elk af met een plakje mozzarella; u heeft nu 6 gevulde mozzarella sandwiches.
Wikkel elke sandwich in 2 plakken rauwe ham, zodat de vulling goed is opgesloten, en zet de kaaspakketjes tenminste 30 min. in de koelkast.
Verhit de boter in een grote koekenpan, leg er de kaaspakketjes in en bak ze in 2-3 min. per kant goudbruin.
Verdeel ze over de borden.
Roer de ingredienten voor de dressing door elkaar en breng die op smaak met wat zout en peper.
Schep de dressing over de kaaspakketjes en serveer ze onmiddellijk