Recept
« Terug naar recepten
Murgh kali mirch (pittige paprikakip)
PT30M
Murgh kali mirch (pittige paprikakip)
Een heerlijk murgh kali mirch (pittige paprikakip) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Murgh kali mirch (pittige paprikakip) te bereiden
Verhit de olie op een halfhoog vuur.Bak de ui,peper,paprika en knoflook gedurende 7 min.tot ze zacht zijn.Roer de currypasta erdoor en bak nog 1 min.Voeg de kip toe en bak die 15 min mee.Voeg evt.een paar el water toe.Breng op smaak met zouten roer de peper erdoor.