KookJij

Murgh kali mirch (pittige paprikakip)

Een heerlijk murgh kali mirch (pittige paprikakip) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Murgh kali mirch (pittige paprikakip) te bereiden

Verhit de olie op een halfhoog vuur.Bak de ui,peper,paprika en knoflook gedurende 7 min.tot ze zacht zijn.Roer de currypasta erdoor en bak nog 1 min.Voeg de kip toe en bak die 15 min mee.Voeg evt.een paar el water toe.Breng op smaak met zouten roer de peper erdoor.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst