Recept
« Terug naar recepten
Narangi met zalm
PT15M
Narangi met zalm
Een heerlijk narangi met zalm recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
noorse vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Narangi met zalm te bereiden
Snijd voor dit Indiase gerecht de zalm in 3 filets. Week de saffraan in een eetlepel warm water. Breng een half kopje sinaasappelsap in een pan aan de kook. Voeg het laurierblad en de Noorse zalmfilets toe en laat 2 minuten sudderen, dan van de warmtebron nemen en wegzetten.
Bereiding
Kook het resterende halve kopje sinaasappelsap en voeg zout, peper, gember, room, saffraan (inclusief het weekvocht) en de boter toe.
Serveren
Wanneer de saus is ingedikt deze over de Noorse zalmfilets schenken en het gerecht opdienen.
Bereiding
Kook het resterende halve kopje sinaasappelsap en voeg zout, peper, gember, room, saffraan (inclusief het weekvocht) en de boter toe.
Serveren
Wanneer de saus is ingedikt deze over de Noorse zalmfilets schenken en het gerecht opdienen.
Lia Wilde zegt:
Ziet er op de foto errug leuk en feestelijk uit en lijkt me ook errug lekker, maar mis de ingredieënten voor de garnering ( kruidenblaadjes etc.
groetjes, Lia