KookJij

Narangi met zalm

Een heerlijk narangi met zalm recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: noorse vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Narangi met zalm te bereiden

Snijd voor dit Indiase gerecht de zalm in 3 filets. Week de saffraan in een eetlepel warm water. Breng een half kopje sinaasappelsap in een pan aan de kook. Voeg het laurierblad en de Noorse zalmfilets toe en laat 2 minuten sudderen, dan van de warmtebron nemen en wegzetten.

Bereiding
Kook het resterende halve kopje sinaasappelsap en voeg zout, peper, gember, room, saffraan (inclusief het weekvocht) en de boter toe.

Serveren
Wanneer de saus is ingedikt deze over de Noorse zalmfilets schenken en het gerecht opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lia Wilde

Lia Wilde zegt:
Dank je voor je leuke ideeën, maar is 100gram zal niet heel errug weinig voor 4 personen??
Ziet er op de foto errug leuk en feestelijk uit en lijkt me ook errug lekker, maar mis de ingredieënten voor de garnering ( kruidenblaadjes etc.
groetjes, Lia