Recept
« Terug naar recepten
Nasi goreng
PT15M
Nasi goreng
Een heerlijk nasi goreng recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorien Gertzen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nasi goreng te bereiden
Snipper de ui en de knoflook.
Verhit de olie in de wok of wadjan en laat de ui en knoflook in ca. 3 minuten goudbruin fruiten.
Roer er de sambal door en schep de rijst door het uienmengsel tot hij rondom gekleurd en goed warm is.
Schep er kort voor het serveren de peterselie door.
Verhit de olie in de wok of wadjan en laat de ui en knoflook in ca. 3 minuten goudbruin fruiten.
Roer er de sambal door en schep de rijst door het uienmengsel tot hij rondom gekleurd en goed warm is.
Schep er kort voor het serveren de peterselie door.