Recept
« Terug naar recepten
Nuggets van zeeduivel
PT30M
Nuggets van zeeduivel
Een heerlijk nuggets van zeeduivel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Herman den Blijker, AD weekend 170813
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nuggets van zeeduivel te bereiden
Snijd de zeeduivel in de lengte in repen van 5 cm en laat deze op wat keukenpapier uitlekken.
Maak de cornflakes wat kleiner met behulp van een keukenmachine of door ze met de deegroller te bewerken.
Pak 3 schaaltjes en doe in schaal 1 de bloem, schaal 2 de geklutste eieren en in schaal 3 de cornflakes.
Bestrooi de zeeduivelrepen met wat zout en zwarte peper.
Haal de visrepen eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door de cornflakes.
Frituur de zeeduivel vervolgend op 180 graden Celsius in de olie.
Serveer de nuggets met wat losse blaadjes little gem-sla en aioli.
Maak de cornflakes wat kleiner met behulp van een keukenmachine of door ze met de deegroller te bewerken.
Pak 3 schaaltjes en doe in schaal 1 de bloem, schaal 2 de geklutste eieren en in schaal 3 de cornflakes.
Bestrooi de zeeduivelrepen met wat zout en zwarte peper.
Haal de visrepen eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door de cornflakes.
Frituur de zeeduivel vervolgend op 180 graden Celsius in de olie.
Serveer de nuggets met wat losse blaadjes little gem-sla en aioli.