Recept
« Terug naar recepten
Oebie in rode cocossaus ( zoete aardappelen)
PT45M
Oebie in rode cocossaus ( zoete aardappelen)
Een heerlijk oebie in rode cocossaus ( zoete aardappelen) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Rob Rikers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oebie in rode cocossaus ( zoete aardappelen) te bereiden
Tofu (tahoe) bruin bakken
Aardappelen bruin bakken
Uien + knoflook toevoegen
Rode currypasta
6 citroenblaadjes
Laos
Sereh
2 eetlepels Sambal Oelek
2 eetlepels suiker
Tahoe en zoete aardappels toevoegen
200 ml Cocosmelk
½ blikje water vd Cocosblik toevoegen
Lombokjes erbij
Zout naar smaak
Aardappelen bruin bakken
Uien + knoflook toevoegen
Rode currypasta
6 citroenblaadjes
Laos
Sereh
2 eetlepels Sambal Oelek
2 eetlepels suiker
Tahoe en zoete aardappels toevoegen
200 ml Cocosmelk
½ blikje water vd Cocosblik toevoegen
Lombokjes erbij
Zout naar smaak
Reanne zegt:
dit ziet er wel lekker uit, maar eet je dit met een salade ofzo?
Of heb je een andere groente suggestie?:)