KookJij

Oebie in rode cocossaus ( zoete aardappelen)

Een heerlijk oebie in rode cocossaus ( zoete aardappelen) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oebie in rode cocossaus ( zoete aardappelen) te bereiden

Tofu (tahoe) bruin bakken
Aardappelen bruin bakken
Uien + knoflook toevoegen
Rode currypasta
6 citroenblaadjes
Laos
Sereh
2 eetlepels Sambal Oelek
2 eetlepels suiker
Tahoe en zoete aardappels toevoegen
200 ml Cocosmelk
½ blikje water vd Cocosblik toevoegen
Lombokjes erbij
Zout naar smaak

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Reanne

Reanne zegt:
Hallo,
dit ziet er wel lekker uit, maar eet je dit met een salade ofzo?
Of heb je een andere groente suggestie?:)