Recept
« Terug naar recepten
Oranje gazpacho
PT15M
Oranje gazpacho
Een heerlijk oranje gazpacho recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Soepen - Koude
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
205 kCal energie
5 Gram eiwit
17 Gram vet
7 Gram koolhydraten
5 Gram eiwit
17 Gram vet
7 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 6 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oranje gazpacho te bereiden
Verwijder de groene steelaanzet en zaadlijsten van de paprika's en peper en snijd grof.
Maal met de knoflook, tomaat, ui en komkommer fijn in de blender.
Week het brood 10 seconden in water en knijp uit.
Doe met de azijn en olie bij de groenten in de blender en maal nog 30 seconden.
Voeg een paar eetlepels water toe als de soep te dik is.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast.
Verdeel de soep over 6 kommen.
Verdeel de garnalen en peterselie erover.
Lekker met soepstengels.
Maal met de knoflook, tomaat, ui en komkommer fijn in de blender.
Week het brood 10 seconden in water en knijp uit.
Doe met de azijn en olie bij de groenten in de blender en maal nog 30 seconden.
Voeg een paar eetlepels water toe als de soep te dik is.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast.
Verdeel de soep over 6 kommen.
Verdeel de garnalen en peterselie erover.
Lekker met soepstengels.