Recept
« Terug naar recepten
ovenschotel kabeljauw met aardappelen
PT120M
ovenschotel kabeljauw met aardappelen
Een heerlijk ovenschotel kabeljauw met aardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe ovenschotel kabeljauw met aardappelen te bereiden
aardappelen 15 min. koken met zout ;afgekoeld in plakjes snijden;
vis in blokjes;ui en knoflook snipperen; op de bodem van de schotel leggen;
kabeljauw er op met viskruiden; erwtjes erover strooien (bevroren);
geklopte eieren met room erover gieten , met ietwat peper en zout;
aardappelschijfjes er op, paneermeel met snippers roomboter er op;
3kwartier in de oven , ong. 180 a 200 gr.
vis in blokjes;ui en knoflook snipperen; op de bodem van de schotel leggen;
kabeljauw er op met viskruiden; erwtjes erover strooien (bevroren);
geklopte eieren met room erover gieten , met ietwat peper en zout;
aardappelschijfjes er op, paneermeel met snippers roomboter er op;
3kwartier in de oven , ong. 180 a 200 gr.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
eenvoudig en verrassend lekker
finette zegt: