Recept
« Terug naar recepten
Pakistaanse kipcurry
PT60M
Pakistaanse kipcurry
Een heerlijk pakistaanse kipcurry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
zainab haider
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pakistaanse kipcurry te bereiden
Doe wat olie in de pan en bak de kip aan aan alle kanten. Snijd de uien klein en voeg toe. Voeg de knoflook en gember toe en roer alles goed om.Voeg zout toe en alle kruiden. Voeg een lein beetje water toe indien nodig. Snijd de tomaten en parika's in stukjes en voeg toe. Voeg als laatste een beetje tomatenpuree toe. Laat alles onder een laag vuurtje gaar en los koken. De groenten horen bijna niet meer zichtbaar te zijn en het moet een redelijk dikke saus hebben.Voeg 10 min voordat je gaat serveren een half bosje kleingesneden verse koriander toe. Je kunt de saus nog afmaken met wat yochurt of room, maar dat is niet noodzakelijk.
azra zegt: