Recept
« Terug naar recepten
Palingsalade met citroendressing
PT15M
Palingsalade met citroendressing
Een heerlijk palingsalade met citroendressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Palingsalade met citroendressing te bereiden
Snijd de paling in stukjes van 1 centimeter. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in vieren. Hutsel de sla met de stukjes paling en radijs. Verdeel de salade over 4 bordjes.
Citroendressing:
Meng het citroensap met de suiker, olijfolie, yoghurt, snufje zout en peper. Schep de dressing over de salade en strooi de peterselie erover. Serveer er warme toast bij.
Citroendressing:
Meng het citroensap met de suiker, olijfolie, yoghurt, snufje zout en peper. Schep de dressing over de salade en strooi de peterselie erover. Serveer er warme toast bij.