Recept
« Terug naar recepten
Pancake met tartaar van zalm
PT45M
Pancake met tartaar van zalm
Een heerlijk pancake met tartaar van zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pancake met tartaar van zalm te bereiden
Meng in een kom de bloem, de bakpoeder en de suiker.
Giet al roerend hier voorzichtig de melk erbij totdat er pancake beslag ontstaat, voeg daarna het ei en de boter toe.
Laat het beslag 1 uur in de ijskast .
Meng in een kom de beide soorten zalm, de bieslook, de sjalotjes, de mosterd en 2 à 3 eetlepels ????? en breng op smaak met peper en zout.
Hak de 4 hardgekookte eieren fijn.
Doe het pancake beslag in een hete pan met een beetje olijfolie en bak de pancakes.
Als ze klaar zij en een beetje zijn afgekoeld snijd de pancakes dan uit met een ronde ring. Smeer ze dan aan een kant in met crème fraîche en bestrooi ze met het fijngesneden ei.
Giet al roerend hier voorzichtig de melk erbij totdat er pancake beslag ontstaat, voeg daarna het ei en de boter toe.
Laat het beslag 1 uur in de ijskast .
Meng in een kom de beide soorten zalm, de bieslook, de sjalotjes, de mosterd en 2 à 3 eetlepels ????? en breng op smaak met peper en zout.
Hak de 4 hardgekookte eieren fijn.
Doe het pancake beslag in een hete pan met een beetje olijfolie en bak de pancakes.
Als ze klaar zij en een beetje zijn afgekoeld snijd de pancakes dan uit met een ronde ring. Smeer ze dan aan een kant in met crème fraîche en bestrooi ze met het fijngesneden ei.