Recept
« Terug naar recepten
Pangasiusfilet met kruidenkorstje
PT40M
Pangasiusfilet met kruidenkorstje
Een heerlijk pangasiusfilet met kruidenkorstje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Snoep
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
234 kCal energie
27 Gram eiwit
11 Gram vet
7 Gram koolhydraten
27 Gram eiwit
11 Gram vet
7 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangasiusfilet met kruidenkorstje te bereiden
Verwarm de oven op 200°C. Meng de tomatenpuree met de olijfolie, de sjalot en de knoflook. Kruid dit met de oregano, basilicum, peper en zout. Voeg 2 eetlepels paneermeel toe.
Leg de visfilets in een ingevette ovenschaal en bestrijk ze met het kruidenmengsel. Strooi er de geraspte kaas en 2 eetlepels paneermeel over.
Zet de ovenschaal in de warme oven en bak de vis in ongeveer een kwartier gaar, zet hem dan nog even onder de grill (niet noodzakelijk) voor een extra krokant korstje.
Leg de visfilets in een ingevette ovenschaal en bestrijk ze met het kruidenmengsel. Strooi er de geraspte kaas en 2 eetlepels paneermeel over.
Zet de ovenschaal in de warme oven en bak de vis in ongeveer een kwartier gaar, zet hem dan nog even onder de grill (niet noodzakelijk) voor een extra krokant korstje.
Florry zegt:
Ben heel benieuwd lijkt me heerlijk ga het zeker uitproberen:p