DIT RECEPT VALT ONDER BUDGETKOKEN.
LEKKER EN GOEDKOOP!
Recept
« Terug naar recepten
Pangasiusfilet met kruidenroomsaus
PT30M
Pangasiusfilet met kruidenroomsaus
Een heerlijk pangasiusfilet met kruidenroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangasiusfilet met kruidenroomsaus te bereiden
Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
Haal de pangasiusfilets door de bloem, schud het teveel aan bloem af.
Verhit de boter en bak hierin de pangasiusfilets 1 min aan beide kanten. Zet het vuur zacht en laat de vis nog 2 min zachtjes gaarstoven.
Verwarm de room op een zacht vuurtje. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje + peper. Laat de saus wat indikken. Doe er de versgehakte kruiden bij. Laat de saus nog 1 min verder pruttelen. Roer er, van het vuur af, 1 kl mosterd door.
Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
Haal de pangasiusfilets door de bloem, schud het teveel aan bloem af.
Verhit de boter en bak hierin de pangasiusfilets 1 min aan beide kanten. Zet het vuur zacht en laat de vis nog 2 min zachtjes gaarstoven.
Verwarm de room op een zacht vuurtje. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje + peper. Laat de saus wat indikken. Doe er de versgehakte kruiden bij. Laat de saus nog 1 min verder pruttelen. Roer er, van het vuur af, 1 kl mosterd door.
Karin zegt: