KookJij

Pangasiusfilet met kruidenroomsaus

Een heerlijk pangasiusfilet met kruidenroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pangasiusfilet met kruidenroomsaus te bereiden

Bereiding:

Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

Haal de pangasiusfilets door de bloem, schud het teveel aan bloem af.

Verhit de boter en bak hierin de pangasiusfilets 1 min aan beide kanten. Zet het vuur zacht en laat de vis nog 2 min zachtjes gaarstoven.

Verwarm de room op een zacht vuurtje. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje + peper. Laat de saus wat indikken. Doe er de versgehakte kruiden bij. Laat de saus nog 1 min verder pruttelen. Roer er, van het vuur af, 1 kl mosterd door.

Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)

DIT RECEPT VALT ONDER BUDGETKOKEN.
LEKKER EN GOEDKOOP!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Karin

Karin zegt:
Dank je Frans! Lekker eten hoeft niet duur te zijn.....;)
Fransl

Fransl zegt:
mooi recept hartstikke bedankt.
Groetjes Fransl:D