Recept
« Terug naar recepten
Pannenkoekje met Noorse zalm
PT25M
Pannenkoekje met Noorse zalm
Een heerlijk pannenkoekje met noorse zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Bron:
vis uit noorwegen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannenkoekje met Noorse zalm te bereiden
Bak flinterdunne pannenkoekjes en laat ze koud worden of gebruik kan en klare crêpes.
Snij de Noorse zalm in dunne reepjes. Leg ze een kwartiertje in een marinade van olijfolie, zout en peper.
Meng de fijngesneden peterselie door de zure room.
Haal de zalm uit de marinade en dep ze een beetje droog. Leg de zalm op het pannenkoekje en schep er wat zure room op. Rol het pannenkoekje op en bindt ze vast met bieslook.
Snij de Noorse zalm in dunne reepjes. Leg ze een kwartiertje in een marinade van olijfolie, zout en peper.
Meng de fijngesneden peterselie door de zure room.
Haal de zalm uit de marinade en dep ze een beetje droog. Leg de zalm op het pannenkoekje en schep er wat zure room op. Rol het pannenkoekje op en bindt ze vast met bieslook.
catharina zegt:
bedankt
marijke:p