Dit is een mooie basis panzanella,die verder verrijkt kan worden met bv garnalen of vlees of vis producten.
Je kunt er ook nog komijn zaadjes door gooien en of koriander zaadjes.Kortom laat je creativiteit werken
Recept
« Terug naar recepten
Panzanella
PT15M
Panzanella
Een heerlijk panzanella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panzanella te bereiden
*Zoals reeds werd aangegeven het brood eerst met de olie mengen en daarna met de azijn
*Dan komen alle ander ingredienten aan de beurt,wanneer olie en azijn al in het brood zijn getrokken.Goed doorroeren en op smaak brengen met het zout en de peper.
Wanneer het er op lijkt dat er nog te weinig olie is gebruikt aub nog meer mooie olie gebruiken.
*Dan komen alle ander ingredienten aan de beurt,wanneer olie en azijn al in het brood zijn getrokken.Goed doorroeren en op smaak brengen met het zout en de peper.
Wanneer het er op lijkt dat er nog te weinig olie is gebruikt aub nog meer mooie olie gebruiken.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
brinkie1970 zegt: