Recept
« Terug naar recepten
Papillot van pladijs met oesterzwammen
PT25M
Papillot van pladijs met oesterzwammen
Een heerlijk papillot van pladijs met oesterzwammen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
champignonidee.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papillot van pladijs met oesterzwammen te bereiden
Leg de pladijsfilets op de snijplank en leg er een gele en rode kerstomaat in. Plooi de filets toe en steek ze vast met een houten prikker. Kruid ze met zeezout en versgemalen peper.
Neem een vel zilverpapier en leg hierop wat van de prei en oesterzwammen. Leg hierop de vis en voeg een geutje olijfolie toe.
Bestrooi het geheel met de bladpeterselie en plooi het zilverpapier toe. Doe dit per pladijsfilet.
Gaar deze papillot op de barbecue. Reken hiervoor ongeveer 7 tot 12 minuten, afhankelijk van de barbecue. Dien daarna de papillot meteen op.