Recept
« Terug naar recepten
Paprika stamppot
PT40M
Paprika stamppot
Een heerlijk paprika stamppot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nathalie Looman
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van me zelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika stamppot te bereiden
Snij de paprika en de uien klein.
Schil de aardappels en kook ze gaar met een bouillon blokje.
Rul het gehakt tot het gaar is, neem het uit de pan en bak de uien en paprika gaar. Doe het gehakt er weer bij om het weer een beetje op te warmen.
Stamp de aardappels met een beetje melk en boter en doe het gehakt mengsel er bij met de kaas en roer het door elkaar.
Schil de aardappels en kook ze gaar met een bouillon blokje.
Rul het gehakt tot het gaar is, neem het uit de pan en bak de uien en paprika gaar. Doe het gehakt er weer bij om het weer een beetje op te warmen.
Stamp de aardappels met een beetje melk en boter en doe het gehakt mengsel er bij met de kaas en roer het door elkaar.
Mijn kookverhaal (nathalie Looman)
Het is voedzaam en heel gezond en nog lekker ook, zelfs de kinderen zijn er dol op en het is makkelijk om vooraf te maken want je kan het ook goed opwarmen in de koekenpan als je het niet gelijk kan eten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jennypiet zegt:
tanja zegt: