Recept
« Terug naar recepten
Parelhoenfilet met witlof
PT60M
Parelhoenfilet met witlof
Een heerlijk parelhoenfilet met witlof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vraagbank
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Parelhoenfilet met witlof te bereiden
kook de aardappelen gaar & stoof de witloofsnippers even aan i/d boter
pureer de aardappelen, voeg er de room en 50 gram malse boter aan toe en breng op smaak m/nootmuskaat, peper en zout
schep er de witloofsnippers en de sinaasappelzeste door en hou warm
kruid de parelhoenfilets en bak ze goudbruin en gaar in boter.
haal uit de pan en hou warm
blus het aanbaksel met gevogeltefond en roer los
Laat even inkoken en dik de saus in m/d
rest v/d boter
schep de puree op borden, plaats er het
vlees bovenop
Werk af m/e plakje ganzenlever en een
lepel marmelade
schep er de saus rond en serveer
onmiddellijk
pureer de aardappelen, voeg er de room en 50 gram malse boter aan toe en breng op smaak m/nootmuskaat, peper en zout
schep er de witloofsnippers en de sinaasappelzeste door en hou warm
kruid de parelhoenfilets en bak ze goudbruin en gaar in boter.
haal uit de pan en hou warm
blus het aanbaksel met gevogeltefond en roer los
Laat even inkoken en dik de saus in m/d
rest v/d boter
schep de puree op borden, plaats er het
vlees bovenop
Werk af m/e plakje ganzenlever en een
lepel marmelade
schep er de saus rond en serveer
onmiddellijk