Recept
« Terug naar recepten
Parmentier van gevogelte
PT40M
Parmentier van gevogelte
Een heerlijk parmentier van gevogelte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Parmentier van gevogelte te bereiden
Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.
Tip: Gebruik bloemige aardappelen. Die zijn ideaal om te pureren.
Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.
Tip: Gebruik bloemige aardappelen. Die zijn ideaal om te pureren.