KookJij

Parmentier van gevogelte

Een heerlijk parmentier van gevogelte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Parmentier van gevogelte te bereiden

Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.

Tip: Gebruik bloemige aardappelen. Die zijn ideaal om te pureren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst