Recept
« Terug naar recepten
Pasta aglio, olio e peperoncino
PT23M
Pasta aglio, olio e peperoncino
Een heerlijk pasta aglio, olio e peperoncino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
23 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
430 kCal energie
9 Gram eiwit
20 Gram vet
53 Gram koolhydraten
9 Gram eiwit
20 Gram vet
53 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta aglio, olio e peperoncino te bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper.
Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
Snijd de peper in dunne reepjes.
Verhit de olie in een steelpan.
Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in circa 3 minuten goudbruin worden.
Giet de pasta af en doe terug in de pan.
Voeg de olie en peterselie toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper.
Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
Snijd de peper in dunne reepjes.
Verhit de olie in een steelpan.
Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in circa 3 minuten goudbruin worden.
Giet de pasta af en doe terug in de pan.
Voeg de olie en peterselie toe.
Breng op smaak met peper en zout.