Recept
« Terug naar recepten
Pasta al la Norma
PT30M
Pasta al la Norma
Een heerlijk pasta al la norma recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta al la Norma te bereiden
Bestrooi de stokjes aubergine royaal met zout en laat ze een uur uitlekken in een vergiet, om eventuele bitterheid kwijt te raken.
Was ze goed en dep ze droog met een schone doek. Verhit een laag van 1 cm olijfolie in een grote koekenpan.
Bak de auberginestokjes op matig vuur goudbruin. Laat ze goed uitlekken op keukenpapier.
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Verhit de tomatensaus en meng er de uitgelekte pasta, de helft van de kaas en de basilicum door.
Leg de auberginestokjes er bovenop en strooi er de rest van de kaas over. Serveer de pasta.
Was ze goed en dep ze droog met een schone doek. Verhit een laag van 1 cm olijfolie in een grote koekenpan.
Bak de auberginestokjes op matig vuur goudbruin. Laat ze goed uitlekken op keukenpapier.
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Verhit de tomatensaus en meng er de uitgelekte pasta, de helft van de kaas en de basilicum door.
Leg de auberginestokjes er bovenop en strooi er de rest van de kaas over. Serveer de pasta.