KookJij

Pasta met Ansjovis-Garnalen-Groene Kruiden

Een heerlijk pasta met ansjovis-garnalen-groene kruiden recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse collega,die in Bergen op Zoom heeft gewerkt
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met Ansjovis-Garnalen-Groene Kruiden te bereiden

1).Doe in de keukenblender de blaadjes van de koriander, platte peterselie en de munt, verder de bieslook, de knoflook, azijn, 2 eetlepels kappertjes en de olijfolie extra virgine. Draai hiervan een homogene pasta.
2).Kook de pasta al dente in gezouten water in een grote pan. Giet af (bewaar 1 kopje kookvocht) en roer de pasta door de ansjovis pasta. Doe er eventueel nog wat kookvocht door wanneer de pasta dreigt te droog te worden. Roer hierdoor ook de rest van de kappertjes.
3).Bak de garnalen - die uiteraard zijn gepeld en gedarmd - in de rijstolie met de schijfjes citroen.
4).Breng op smaak met veel vers gemalen zwarte peper.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP : Verdeel de pasta over de voorverwarmde borden en verdeel hierop de gebakken garnalen met de schijfjes citroen. Garneer met een citroenkwart.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst