Recept
« Terug naar recepten
Pasta met bloemkoolsaus en ham
PT15M
Pasta met bloemkoolsaus en ham
Een heerlijk pasta met bloemkoolsaus en ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met bloemkoolsaus en ham te bereiden
Kook de pasta. (zie verpakking)
Doe de uitgelekte pasta in een schotel, schud boter en parmezaan erdoor.
Voor de saus :
Verhit de boter, voeg geperste knoflook toe en gehakte peterselie, fruit dit gedurende 2 minuten, voeg bloemkoolroosjes toe en laat het geheel onder deksel 8 minuten garen. Roer de bloem erdoor voeg groentebouillon en melk toe, breng het geheel al roerende aan de kook, kruid met peper en zout, voeg hamblokjes toe en de geraspte cheddar. Dien de pasta op, overgoten door de saus.
Doe de uitgelekte pasta in een schotel, schud boter en parmezaan erdoor.
Voor de saus :
Verhit de boter, voeg geperste knoflook toe en gehakte peterselie, fruit dit gedurende 2 minuten, voeg bloemkoolroosjes toe en laat het geheel onder deksel 8 minuten garen. Roer de bloem erdoor voeg groentebouillon en melk toe, breng het geheel al roerende aan de kook, kruid met peper en zout, voeg hamblokjes toe en de geraspte cheddar. Dien de pasta op, overgoten door de saus.