Indien je zelf pesto wil maken hier het recept voor ong. 3 eetlepels.
- 25 gr. basilicum - 10 gr. peterselie - 2 teentjes kn,oflook
- 20 gr. pijnboompitten - 3 el. olijfolie - 2 el. parmezaan.
Hak basilicum en peterselie grof, snij de knoflook in plakjes, doe het geheel in de blender samen met de pijnboompitten, stukjes parmezaan en olijfolie. Pureer tot een fijne massa.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met bonen en pesto
PT15M
Pasta met bonen en pesto
Een heerlijk pasta met bonen en pesto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met bonen en pesto te bereiden
Kook de pasta (zie verpakking) giet af en laat een beetje vochtig, doe terug in de pan, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat, roer de olie erdoor. Verwarm de uitgelekte bonen met de pesto en room in een steelpan, voeg de hamblokjes toe en blijf roeren tot aan het kookpunt. Meng de saus onder de pasta, garneer met pijnboompitten en basilicum en dien op met geraspte parmezaan.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ellebel zegt:
tommeke zegt:
wimk zegt:
tommeke zegt: