Recept
« Terug naar recepten
Pasta met broccoli en romige pestosaus
PT20M
Pasta met broccoli en romige pestosaus
Een heerlijk pasta met broccoli en romige pestosaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pasta met broccoli en romige pestosaus te bereiden
1. Kook de pasta volgens de algemene bereidingswijze. Giet deze af.
2. Was ondertussen de broccoli en snijd deze in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Giet deze af.
3. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes.
4. Bak de pijnboompitten in een hete, droge koekenpan even, tot ze mooi goudbruin kleuren (dit duurt een paar minuten). Laat ze afkoelen in een schaaltje.
5. Doe de Blue Band finesse voor verrijken in een wok (of een grote hapjespan) samen met de geraspte kaas. Laat dit smelten en voeg de pesto toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de broccoli en kipreepjes toe. Verwarm dit een paar minuten en voeg dan de pasta toe. Laat alles goed heet worden.
6. Garneer met een beetje geraspte kaas en de pijnboompitten.
2. Was ondertussen de broccoli en snijd deze in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Giet deze af.
3. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes.
4. Bak de pijnboompitten in een hete, droge koekenpan even, tot ze mooi goudbruin kleuren (dit duurt een paar minuten). Laat ze afkoelen in een schaaltje.
5. Doe de Blue Band finesse voor verrijken in een wok (of een grote hapjespan) samen met de geraspte kaas. Laat dit smelten en voeg de pesto toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de broccoli en kipreepjes toe. Verwarm dit een paar minuten en voeg dan de pasta toe. Laat alles goed heet worden.
6. Garneer met een beetje geraspte kaas en de pijnboompitten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
benni zegt:
Bedankt!
florry zegt:
Kokkerella zegt: