KookJij

Pasta met Knoflook en Parmezaan met Aziatisch Smaakje

Je zou kunnen zeggen dat knoflook en Parmezaanse kaas een welhaast klassieke combinatie is in Italie. Nieuw en spannend is het Aziatische smaakje
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met Knoflook en Parmezaan met Aziatisch Smaakje te bereiden

  1. Kook de pasta volgens de voorschriften gaar (al dente). Laat uitdruppelen en zet even apart.
  2. Verhit in een grote pan met dikke bodem de boter, de olie en de sesam olie en laat hierin de knoflook licht bruin aan fruiten.
  3. Doe de pasta er bij en roer goed door.
  4. Roer de Parmezaanse kaas er door.
  5. Doe er dan 1 lepel oestersaus door en proef hoe dat smaakt. Doe er net zo veel oestersaus door totdat een aangename smaak is ontstaan. De oestersaus is in plaats van zout.
  6. Schep direct op de voorverwarmde borden en verier met Goudse kaas en snippers platte peterselie.
  7. Geef er gefrituurde uitjes bij.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Drink hierbij een rosé wijn of een biertje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst