Recept
« Terug naar recepten
Pasta met pancetta en groene asperges
PT25M
Pasta met pancetta en groene asperges
Een heerlijk pasta met pancetta en groene asperges recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met pancetta en groene asperges te bereiden
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snij de groene asperges schuin, hou de puntjes apart. Kook beetgaar in gezouten water en laat schrikken in koud water om de mooie groene kleur te bewaren.
Snij de pancetta in fijne reepjes en bak krokant in een weinig olijfolie.
Hak de kruiden fijn, en trek zestes van citroen. Rasp wat parmezaanse kaas.
Hussel de pasta met de asperges, spekjes, citroenzestes, kruiden en enkele eetlepels goede olijfolie. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en grof zout.