Recept
« Terug naar recepten
pasta met spinazie
PT20M
pasta met spinazie
Een heerlijk pasta met spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe pasta met spinazie te bereiden
De pasta volgens gebruiksaanwijzing in zoutwater koken, afgieten en 1 el
olijfolie erover doen. De ontdooide spinazie goed uitdrukken. De philadelphia
kaas, bouillon, eieren en fijn gehakte knoflook mengen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen. Pasta, spinazie en kaascrème vermengen
en in een ovenvaste vorm doen. Met gorgonzola brokjes bestrooien. De pasta
in de voorverwarmde oven bij 180 graden (heetlucht 150 graden) ongeveer
25 minuten bakken.
Eet smakelijk!
olijfolie erover doen. De ontdooide spinazie goed uitdrukken. De philadelphia
kaas, bouillon, eieren en fijn gehakte knoflook mengen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen. Pasta, spinazie en kaascrème vermengen
en in een ovenvaste vorm doen. Met gorgonzola brokjes bestrooien. De pasta
in de voorverwarmde oven bij 180 graden (heetlucht 150 graden) ongeveer
25 minuten bakken.
Eet smakelijk!
takie zegt: