KookJij

Pasta met zalm, broccoli en kerstomaatjes

Een heerlijk pasta met zalm, broccoli en kerstomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met zalm, broccoli en kerstomaatjes te bereiden

1. Kook de pasta beetgaar.
2. Blancheer of stoom de broccoli en laat schrikken onder koud stromend water (om frisse groene kleur te behouden).
3. Stoof de gesnipperde sjalot samen met wat peterselie in boter, blus met witte wijn en kippenbouillon en voeg er de room aan toe.
4. Bak de zalmblokjes mooi krokant in wat olie.
5. Voeg de broccoli en de kerstomaatjes samen met de in blokjes gesneden mozzareela bij de saus. Laat een minuutje opwarmen.
6. Leg eerst de pasta op een pastabord en overgiet met de saus. Leg hierop de zalmblokjes.
7. Versier met wat verse kruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst