Klik op de foto om te vergroten.
Dit is een eigen gerecht van mijn man. Hij had zoiets al bereid, maar vond het niet goed genoeg. Hij gebruikt graag de combi-magnetron. Dit was erg lekker.
Voor de vis had hij pangasiusfilets genomen.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta Visschotel (combi-magnetron)(éénpansgerecht)
PT30M
Pasta Visschotel (combi-magnetron)(éénpansgerecht)
Een heerlijk pasta visschotel (combi-magnetron)(éénpansgerecht) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen recept van mijn man
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta Visschotel (combi-magnetron)(éénpansgerecht) te bereiden
De visfilets hoeven niet helemaal ontdooid te zijn.
1. De pasta koken in water waarin je het bouillonblokje hebt opgelost. Afgieten, even onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken. Roer dan een flinke scheut olijfolie en het uitgeperste knoflookteentje door de pasta. Tot gebruik laten rusten.
2.Ondertussen de visfilets in blokjes snijden. Roer dan
de HELFT van de kruiden + zout + peper + een flinke scheut olijfolie door de visblokjes en laat dit mengsel een paar minuten marineren.
3. Vet de glazen ovenschaal in met olijfolie.
4. Roer nu het vismengsel + de rest van de kruiden + de creme fraïche door de pasta en doe alles over in de ovenschaal. Bestrooi rijkelijk met paneermeel.
5. Verwarm de combi-magnetron even voor op 400 W en 200 gr.
6. Schuif de ovenschaal in de magnetron voor ongeveer 10 minuten.
7. Daarna ook de grill aandoen. Indien nodig de ovenschaal op een omgekeerde schaal zetten zodat die hoger staat voor een bruiner korstje.
8. Laat de schotel nog een kleine 10 minuten onder de grill tot het gerecht wat kleur heeft.
1. De pasta koken in water waarin je het bouillonblokje hebt opgelost. Afgieten, even onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken. Roer dan een flinke scheut olijfolie en het uitgeperste knoflookteentje door de pasta. Tot gebruik laten rusten.
2.Ondertussen de visfilets in blokjes snijden. Roer dan
de HELFT van de kruiden + zout + peper + een flinke scheut olijfolie door de visblokjes en laat dit mengsel een paar minuten marineren.
3. Vet de glazen ovenschaal in met olijfolie.
4. Roer nu het vismengsel + de rest van de kruiden + de creme fraïche door de pasta en doe alles over in de ovenschaal. Bestrooi rijkelijk met paneermeel.
5. Verwarm de combi-magnetron even voor op 400 W en 200 gr.
6. Schuif de ovenschaal in de magnetron voor ongeveer 10 minuten.
7. Daarna ook de grill aandoen. Indien nodig de ovenschaal op een omgekeerde schaal zetten zodat die hoger staat voor een bruiner korstje.
8. Laat de schotel nog een kleine 10 minuten onder de grill tot het gerecht wat kleur heeft.