Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met gedroogde zontomaatjes
PT30M
Pastasalade met gedroogde zontomaatjes
Een heerlijk pastasalade met gedroogde zontomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Morra
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met gedroogde zontomaatjes te bereiden
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en spoel de pasta af.
Meng intussen in een kom de rode pesto, de brochutokruiden en de hütenkäse door elkaar.
Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in stukjes.
Maak de paprika schoon en snijd hem in dunne reepjes.
Laat de gedroogde zontomaatjes op een keukenpapiertje uitlekken, dep ze droog en snipper ze.
Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes (scheuren geeft een sterkere smaak).
Roer de pasta door het pestomengsel
Roer de bleekselderij, de paprika en de zontomaatjes door elkaar
Maak op smaak met peper (en eventueel zout)
Garneer met basilicum
Meng intussen in een kom de rode pesto, de brochutokruiden en de hütenkäse door elkaar.
Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in stukjes.
Maak de paprika schoon en snijd hem in dunne reepjes.
Laat de gedroogde zontomaatjes op een keukenpapiertje uitlekken, dep ze droog en snipper ze.
Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes (scheuren geeft een sterkere smaak).
Roer de pasta door het pestomengsel
Roer de bleekselderij, de paprika en de zontomaatjes door elkaar
Maak op smaak met peper (en eventueel zout)
Garneer met basilicum